Mindenki szeretné emlékezetessé tenni a gyermeke születésnapját, különösen a fontos első években. Ha pedig egy kerti parti keretei között zajlik az ünneplés, akkor igazán kibővül a tevékenységek köre, amelyeket az összejövetelre beiktathatsz, és így még inkább átütő sikert arathatsz az esemény.

A folyamatosan fejlődő technológiának, például a fejlett hordozható kivetítőknek köszönhetően a szülők sok mindent megfontolhatnak a gyerekek kerti születésnapi partiját illetően. Ez természetesen különösen igaz a nyár folyamán
De mit is kell pontosan tenni, ha szabadtéri születésnapi partit tartunk? Segítünk!

Gyerekek autósmozi estje

A kicsik imádnak a szabadban játszani, és vonzódnak a nagy és fényes vásznakhoz. A gyerekek játék és filmnézés iránti szenvedélye teszi ezt a tevékenységet azonnali kedvenccé és nagyjából garantált sikerré. Ráadásul nagyon könnyű megszervezni, ha van egy hordozható kivetítő. Mindössze kartondobozokra van szükséged(a gyerekek szeretnek kartondobozokban ülni), papírtányérokra a fényszórókhoz, és esetleg játék kormánykerékre, ha találsz ilyet. Az élményt fel lehet dobni, ha többet akarsz költeni. Ami a felületet illeti, amelyre a filmet vetíteni fogod, egy fal vagy egy garázsajtó tökéletesen megfelel, és ha a kertben vagy, ezek könnyen elérhetőek.

A mozi estén pedig megteremtheted a mozi hangulatát a gyerekek számára. A szülők eljátszhatják a jegyszedők szerepét, esetleg kinyomtathatják a jegyeket, és csinálhatnak egy standot, ahonnan a gyerekek mozis cukorkát, italokat és popcornt kapnak.

Kemping élmény

Ennél a programnál vedd figyelembe a célközönséged korát. Nagyon fiatalok a gyerekek? Akkor a kalandnak egy délutánt kell igénybe vennie. Ha úgy érzed, hogy elég érettek és felnőttek, akkor egy egész éjszakás kaland is szóba jöhet. A gyerekek imádják az éjszakába nyúló játékot!

Az ötlet itt az, hogy hozz létre egy táborhelyet! Ideje tehát tábortüzet és néhány sátrat építeni. Süssetek mályvacukrot, beszélgessetek és ismerkedjetek meg mindenkivel, egyetek hotdogot, énekeljetek dalokat, meséljetek (különösen ijesztő történeteket), vagy tegyétek izgalmassá a kertet egy kincskereső vadászattal. A kincskereső vadászat lehet egyszerű vagy trükkös, amilyet csak szeretnél, a tervezéstől függ. A hordozható kivetítők ismét bizonyítanak, hiszen nagy képernyőn mutathatod a kincskereső térképeket vagy a kincskereséshez szükséges tippeket, ezzel is fokozva az élményt. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy az esemény nagy sikert arat.

Vizes parti

Nincs annál jobb, mint egy forró nyári napon pancsolni és hűs vizet fröcskölni egymásra? Ehhez a tevékenységhez nem feltétlenül medencére gondolunk, mivel az kockázatos lehet, és logisztikai előkészületek egész sorát vonja maga után. Inkább a vízilufik és a vízipisztolyok, vagy egyszerűen a kerti slag szépen megteszi a hatását. A „ki ázik el először teljesen” kihívás az emberiség legkorábbi korszaka óta klasszikusnak számít. Ha ezt egy trópusi témával párosítjuk, máris nyert ügyünk van. Hozz gyümölcsös italokat és valódi egészséges gyümölcsöket rágcsálnivalóként, és máris kész.
Kreatív születésnapi parti

Díszítsetek szatyrokat, készítsetek pólókat, vagy rajzoljatok konkrét dolgokat kézműves papírra. Megkérheted a gyerekeket, hogy alkossanak csoportokat vagy dolgozzanak egyedül, ahogy neked a legjobban megfelel. Ha van egy nagy vászon, amely a születésnapi alkotások fókuszpontjaként szolgálhat, akkor az még jobb. A gyerekek szeretik, ha több helyük van a munkához.