A sok bent töltött idő után az egyik legjobb dolog amit tehetsz, hogy szervezel egy kinti programot a szeretteiddel, barátaiddal. Gondolj szabadtéri játékokra, ízletes italokra, szezonális ételekre és a vendégeidre, akikkel együtt élvezitek a jó időt. Megosztunk veletek néhány tippet, hogy hogyan szervezz tökéletes kerti partit.

1.Gondoskodj a vendégeid kényelméről

Minden szervező elmondja, hogy a vendégek kényelme a legfontosabb. Ha nappal kezdődik a kerti parti, győződ meg róla, hogy vannak árnyékos területek, és gondoskodjon fényvédő krémről, ha pedig este kezdődik a rendezvény, vagy estig tart, ne felejtsd el a takarókat és a szúnyogriasztó sprayket sem.

2.Válassz szezonális italokat

Hagyd, hogy az évszak inspiráljon. Mindig jó kezdeni a bulit egy szezonális gyümölcsből készült itallal vagy egy nyári limonádéval, friss mentával vagy levendulával. A nyári kézműves sörök szintén rendkívül népszerűek ebben a szezonban.

3.Ne feledkezz meg a játékokról sem

Egy kerti parti tökéletes alkalom arra, hogy szabadjára engedd a benned lakozó gyermeket. Szerezz be néhány buborékfújót vagy hullahopp karikát és lepődj meg, hogy mennyire élvezni fogják a felnőttek is! Jó ötlet még, ha beszerzel néhány társasjátékot is.

4. Legyen B terved

Reméljük, hogy gyönyörű kék ég és ragyogó napsütés lesz a bulid napján. Soha nem lehet túlságosan felkészülni az esőre, ezért vagy álljon rendelkezésre sok napernyő, sátor vagy egy másik beltéri helyiség. Ha pedig nagyon meleg lenne, akkor az estére tervezd rendezvényed, amikor már hűvösebb van.