Az ősz varázslatos évszak. A levelek a vörös és a narancs vibráló árnyalataiba kezdenek átváltozni, és mindenféle rendezvénynek csodálatos hátteret biztosítanak. Igen, itt az ideje, hogy magunk mögött hagyjuk a forró nyári hónapokat, és beköszöntsünk az ősz édes, illatos hónapjaiba. Akár a gyermeked bulijához keresel egy partitémát, akár a saját születésnapjodat szeretnéd megünnepelni, ez a lista neked szól!

Halloween party

Szervezzen egy kísérteties estélyt, hogy megünnepeld a születésnapodat. Ez az őszi születésnapi parti téma duplán szórakoztató, ha szereted a halloweeni jelmezes bulikat. Rendezzen saját kísérteties eseményt nálunk! Keress hátborzongató csontvázakat, pókokat és hamis hálót, hogy kísérteties megjelenést teremts. A halloweeni parti ételek közül válassz klasszikus halloweeni finomságokat, mint a gumikoponya és a mályvacukros szellemek. Dekoratív tálcákat, például csontvázkezekből készült tálakat vagy fekete üstöket is használhatsz a finomságok felszolgálásához.

Oktoberfest

Ha a születésnapi buli szeptemberben vagy októberben van, hívd össze a bandát és teremtsétek meg a saját Oktoberfesteteket. Szerezz be klasszikus német söröket, például Augustiner és Paulaner sört, és az italokat mindenképpen párosítsd pereccel, sült csirkével, kolbásszal és más Oktoberfest ételötletekkel. Állítsatok fel néhány faasztalt és padot, hogy egy DIY Oktoberfest sátor jöjjön létre.

Táborozás

Üdvözöld az évszakok változását egy csoportos táborozással, amely búcsút int a nyárnak és köszönti az őszt. Vidd a társaságot egy gyönyörű helyre és teremtsetek igazi tábor hangulatot. Süssetek hot-dogot és természetesen ne feledkezzetek meg a tábortüzes történetek meséléséről sem!

Filmest

Rendezz szabadtéri moziestet kedvenc filmeddel vagy sorozatoddal. Állíts fel kényelmes ülőhelyeket, például babzsákfoteleket, és díszítsd a helyet az őszi témáknak megfelelően – a makkok, tökök, színes levélfüzérek és lámpások tökéletesek egy ilyen típusú összejövetelhez.

Kerti parti

Amivel biztos, hogy nem lőhettek mellé, az egy hagyományos kerti parti. Hívd össze a családot és a barátokat és töltsetek el együtt egy felejthetetlen délutánt, ahol végre kikapcsolódhattok és megbeszélhetitek az elmúlt hetek történéseit. Ráadásul mindezt egy csodálatos, természetközeli helyszínen!