Hamarosan beköszönt az őszi esküvők időszaka. Vessünk egy pillantást a 2022-es év top őszi esküvői trendjeire!

1. Merész, élénk színek

Elmúltak a visszafogott, pasztellszínek napjai. Manapság minden a merész, élénk árnyalatokról szól! Ha őszi esküvőre készülsz, javasoljuk, hogy építsd be a dekorációba az ékszeres árnyalatokat. Gondolj a mélyvörös, zöld és lila színekre. Ezek a színek nem csak eleganciát kölcsönöznek, de az esküvőt is kiemelik.

Természetesen nem kell túlzásba esni! A merész, élénk színek beépítése nem jelenti azt, hogy mindenhez ezeket kell használnod. Például a koszorúslányok viselhetnek élénk színű ruhákat, vagy a virágok lehetnek merész árnyalatok keverékei. Ráadásul az ékszertónusok mostanában egyértelműen az egyik legnépszerűbb esküvői trendek közé tartoznak. Tehát, ha szeretnél a trendben maradni, ez egy nagyszerű lehetőség!

2. A természet beépítése

Az ősz a tökéletes időszak arra, hogy a természetet beépítsd a dekorációdba. Hiszen a levelek színt váltanak, és az időjárás is lehűl, így tökéletes alkalom a szabadtéri esküvőkre! Ha szabadtéri szertartást szeretnél, javasoljuk, hogy olyan helyszínt keress, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik. Természetesen a szabadtéri szertartás nem az egyetlen módja annak, hogy a természetet beépítsük az esküvőbe. Használhatsz például leveleket a dekoráció részeként. Az őszi színeket pedig a virágokba vagy akár az ételekbe is beépítheted!

3. A kevesebb néha több

Amikor esküvőről van szó, a kevesebb néha több. Ez határozottan igaz 2022-re! Egyre több pár választja az egyszerű, meghitt esküvőt. És azt kell mondanunk, hogy imádjuk ezt a trendet! Ha kis esküvőt szeretnétek, van néhány dolog, amit fontolóra vehettek:

  • Bensőséges szertartás csak a közeli családtagok és barátok részvételével
  • Felhajtás helyett egyszerű fogadás
  • Rövid vendéglista

Természetesen az, hogy egy esküvő kicsi, nem jelenti azt, hogy nem lehet gyönyörű! Rengeteg módja van annak, hogy egy kis esküvőt különlegessé tegyünk. Például:

  • Keressetek egy egyedi és meghitt helyszínt
  • Koncentráljatok a részletekre
  • Használjatok személyes jegyeket, hogy még különlegesebbé tegyétek a napot

4. Térjetek el a hagyományostól

Az utóbbi években sok párnál láttuk, hogy nem hagyományos módon tartják meg az esküvőjüket. És nem meglepő, hogy miért! Ez egy nagyszerű módja annak, hogy még különlegesebbé és egyedibbé tegyék a napot. Végtelen sok lehetőség van a nem hagyományos esküvők terén. Ha ti is egyedi esküvőt szeretnétek, üljetek le és osszátok meg egymással a legvadabb elképzeléseiteket, és alkossatok valami igazán nagyszerűt!

5. Személyes jegyek hozzáadása

A személyes jegyek hozzáadása nagyszerű módja annak, hogy az esküvőt még különlegesebbé tegyétek. És ez most egyértelműen az egyik legnépszerűbb trend! Például:

  • Fogadalom írása
  • Saját fotók beillesztése a dekorációba
  • Fontos, személyes dal lejátszása a fogadás alatt

Ez csak néhány ötlet, de a határ a csillagos ég! Csak legyetek kreatívok, és gondolkodjatok el azon, hogyan tehetitek még különlegesebbé a nagy napot.