Mindenki megérdemel egy felejthetetlen születésnapi bulit! Egy csodálatos ünneplést, amelyre minden alkalommal emlékezni fognak, amikor a különleges dátum újra eljön. Készen állsz arra, hogy kipróbálj valami újat, szórakoztatót és izgalmasat? Ha igen, olvasd el tippjeinket!

1. Add meg a legfontosabb részleteket

Ha szabadtéri témájú születésnapi partit tervezel, a vendégeidnek tudniuk kell, hogy mi vár rájuk. Küldj ki informatív meghívókat, amelyekből megtudhatják a vendégek, hogy mire számíthatnak a rendezvényeden. Mindent tudniuk kell arról, hogy mit hozzanak magukkal, és ami a legfontosabb, hogy mit vegyenek fel.

2. Gondolj az ételekre és italokra

Egyetlen szabadtéri születésnapi parti sem teljes étel- és italválaszték nélkül, hogy a vendégek energiával és elégedettséggel töltődjenek fel. Tervezd meg a menüt úgy, hogy az az egész vendéglistát kiszolgálja. Gondold át, van-e valakinek valamilyen ételérzékenysége. Ha nem vagy benne biztos, a meghívón megkérheted a vendégeket, hogy jelezzék, milyen étrendet követnek, így biztos, hogy mindenki számára lesz valami harapnivaló. Természetesen minden szabadtéri nyári partihoz szükség van jéghideg, szomjoltó italokra is, ezért gondoskodj arról, hogy bőven legyen mit elfogyasztani, különösen a kicsiknek, akiknek a napsütésben való hancúrozás után folyadékpótlásra lesz szükségük.

3. Szórakoztass mindenkit

Attól függően, hogy milyen típusú szabadtéri születésnapi partit tervezel, gondoskodnod kell arról, hogy mindenki jól érezze magát és jól szórakozzon. A boldog vendégek boldog partit csinálnak. A szabadtéri születésnapi parti ötletek hatalmas listája közül választhatsz, így olyan partit tervezz, amely a kisgyermekektől a felnőttekig, a barátoktól a családtagokig tömegeket szórakoztat. Szervezz a nap folyamán különböző gyermekfoglalkozásokat, hogy a gyerekek elfoglalják magukat, míg a felnőttek hátra dőlnek és pihennek egy finom fröccs társaságában!

4. Élvezd a szabadban töltött időt

Mivel a parti a szabadban zajlik, fogadjátok be teljes szívvel. Lélegezd be a friss levegőt, és élvezd az erdő látványát és hangjait. Nálunk, a Csillagkertben egy karnyújtásnyira van tőled a természet, hiszen a Budai dombság ölelésében, távol a város zajától várunk mindenkit. A természetben töltött idő bizonyítottan jótékony hatással van mind a mentális, mind a fizikai egészségre, ezért mindenképp használd ki a feltöltődésre szánt időt!

5. Mindig tervezz előre

Javasoljuk, hogy minél hamarabb kezdd el a szabadtéri születésnapi parti tervezését és előkészítését! Korán állítsd össze a vendéglistát, hogy elkerüld az olyan nem kívánt malőröket, mint az elveszett meghívók vagy a későn válaszolók. Javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalj helyet itt, a Csillagkertben is! Válaszd ki a tökéletes időpontot, mielőtt más lecsap rá, mert szuper gyorsan betelnek a helyek!