Nincs is jobb egy hangulatos téli esküvőnél egy hófödte helyen. Ha te is téli esküvőt tervezel, van néhány dolog, amit érdemes fontolóra venned annak érdekében, hogy vendégeid is a lehető legjobban érezzék magukat a nagy napon.

Kültéri tűzrakóhely

Ha a helyszín lehetővé teszi, egy szabadtéri tűzrakóhely remek késő esti hely a vendégek számára. Oda mehetnek a fogadás utáni kávéjukkal vagy akár egy utolsó itallal a távozásuk előtt. Ráadásul a tábortüzeknek remek összekovácsoló ereje is van, így ha lesznek olyan vendégeitek, akik még nem ismerik egymást, biztos, hogy a tábortűz mellett születni fognak még jó barátságok.

Hangulatos társalgó

Lehet, hogy szabadtéri szertartást szeretnél, de fontos, hogy legyen egy beltéri alternatíva is. Még ha fűtött fogadás is van, kulcsfontosságú, hogy legyen egy fedett hely, ahol az emberek felmelegedhetnek, ha átfagytak.

Forró italok

Jó ötlet lehet, ha a kávé- és forrócsokoládé bár is van az esküvőn, ráadásul egész este, így a vendégek meleg italt fogyaszthatnak, ha egy kicsit fáznak, vagy csak igazán télies hangulatba akarnak kerülni.

Takarók

Egy extra réteg az éjszaka folyamán elengedhetetlen, ha melegen akarod tartani magad és a vendégeket! Egyes vendégek fázósabbak lehetnek, mint mások, ezért jó ötlet, ha van egy kosár tele takaróval, amiből kivehetnek egyet és magukra tekerhetik, ha fáznak. Hidd el, a vendégeid hálásnak lesznek érte!

Kültéri fűtőtestek

Ha az esküvő egy részét a szabadban tartod, fontold meg, hogy kültéri fűtőtesteket bérelsz, amelyeket a tér körül helyeztek el. Így a vendégek nem fognak fagyoskodni, és teljes mértékben jelen lehetnek az ünnepségen.

Fényfüzérek

A hidegebb hónapokban tartott esküvők elengedhetetlen kellékei a fényfüzérek, hiszen ilyenkor a nap is hamarabb megy le, így a dekoráció fényei is jobban érvényesülnek. Ráadásul a téli módja annak, hogy az esküvőd sláger legyen az Instagramon, ha van egy fal, amelyen csillogó fények lógnak és az emberek lefotózkodhatnak előtte.