Kétségtelen, hogy az ősz az év legszebb időszaka a házassághoz. Végtelen mennyiségű szín közül választhatsz a tökéletes dekorációhoz. Az alábbiakban felsorolunk néhány gyönyörű őszi esküvői színt, amelyek nemcsak a bordó, a sötétkék, a rozsda és a lila klasszikus őszi esküvői színeit tartalmazzák, hanem a piros, a sárga és a levendula friss árnyalatait is.

1. Fekete+bordó

Ha őszi esküvődön ezt a feltűnő színkombinációt használod, a szerelem biztosan a levegőben lesz. Fekete koszorúslány ruha, esküvői torta, piros virágokkal díszített asztalterítő romantikus hangulatot teremt. Emellett vörös és fehér virágokat is használhatsz a csokrokban.

2. Burgundi+sárga

A sárga és bordó színek kombinációját elnézve a virágok gyönyörű színei jutnak az ember eszébe, de az őszi levelek színéhez is hasonlítanak, ami tökéletes az őszi megjelenéshez. Sárga esküvői szék, meghívó sárga és bordó virágokkal, bordó virágok sárga szalaggal, bordó virágok sárga üvegben és bordó esküvői programleírás csodálatos esküvőt varázsolnak.

3. Pasztell rózsaszín+zsályazöld

A pasztell rózsaszín az egyik legkedveltebb szín az esküvőkön szinte minden évszakban. Amikor zsályazölddel kombináljuk, az idei év egyik legfantasztikusabb színkombinációját fedezhetjük fel. A két színt használhatod a csokrokhoz, az terítéshez, az esküvői tortához és természetesen a koszorúslányok ruhájához is.

4. Kékeszöld+Narancssárga

Ami igazán vonzóvá teszi ezt a kombinációt, az a narancssárga és a sötét kékeszöld színárnyalat kontrasztja. Kiegészítik egymást és kontrasztot teremtenek, amikor egy őszi esküvőn párba kerülnek. Sötét kékeszöld koszorúslány ruhák és öltönyök, asztalterítő, sötét kékeszöld színű esküvői torta narancssárga virágokkal, sötét kékeszöld és narancs a csokrokban és virágdíszekben. Mindezek a tökéletes esküvőt szolgálják.

5. Smaragdzöld+arany

Ha őszi esküvőt tervezel, egy kis vintage beütéssel, javasoljuk, hogy válaszd a smaragdzöld és arany kombinációját. A smaragdzöld egy sokoldalú szín, amely friss, földes hangulatot vagy elbűvölő, kifinomult hangulatot kölcsönözhet az esküvődnek. Az arany pedig az egyik legkedveltebb semleges színünk az őszi esküvőkhöz, amely mindenhez tökéletesen illik.