A téli esküvők sok mindenre képesek. Igen, a nyári esküvők biztosan lenyűgözőek, de van néhány hátrányuk is, amit figyelembe kell venni. A tikkasztó hőség tönkre teheti a menyasszony gondosan fésült esküvői frizuráját. És mivel a nyár tele van más programokkal is, néhány vendég talán kénytelen lesz nemet mondani a melegben tartott esküvőre. Kár, igaz? De egy téli esküvővel mindezt elkerülheted, és lenyűgöző havas esküvői fotókat, ünnepi témájú esküvői dekorációkat és még sok mást is kaphatsz.

Még mindig bizonytalan vagy a téli esküvővel kapcsolatban? Olvasd el a téli esküvő néhány előnyét és hidd el, a cikk végére máshogy fogod gondolni!

Kevesebb stressz

Az egyik dolog, ami vonzóbbá teszi a téli esküvőket, az a kevesebb stressz, mivel jellemzően bent zajlanak. Az eső és a szél kockázata rendkívül stresszessé teheti a tervezési időszakot, és potenciálisan költségessé, ha sátrat kell felállítani. Emellett a vendégek minden szabadtéri esküvőn gyakran ki vannak téve a melegnek és a hidegnek, és nagyon kényelmetlenül érezhetik magukat, egy téli esküvővel azonban ez könnyen elkerülhető.

Valami, ami eltér a megszokottól

A színpalettától kezdve a virágokig és a dekorációig vannak olyan elemei a szezonnak, amelyek kiemelkednek a bazsarózsák tengeréből. Ha a stílusod romantikus, próbáld ki a tél fehér árnyalatait és sok zöldet, ha pedig rusztikus hangulatra törekszel használj sok fát és mély árnyalatokat, például bordót.

Ez a legjobb idő a fekete öltönyökhöz

Télen biztos, hogy sokkal kevesebb panaszt hallasz a fekete öltönyös vendégektől, ha odakint hideg van. A szmokingokat nem a nyári hőségben tartott szabadtéri ceremóniákra szánták, azonban egy téli esküvőkre tökéletes választás, akárcsak a flitterekkel borított ruhák.

Nem kell aggódni a hőség miatt

Néhány ember komolyan nem bírja a hőséget. Ingerülté, nyűgössé teszi őket, sőt még le is izzadnak, ami csak ront a komfortérzetükön. A hideg ellen mindig felvehetsz rétegeket, de a melegebb hónapokban nem igazán tudod levenni a ruháidat. Egy téli esküvőn nem kell aggódnod neked sem és a vendégeidnek sem, hogy izzadtak lesztek a fotókon.

Lenyűgöző fotók

Ha szerencsések vagytok és esni fog a hó a nagy napotokon, akkor készíthettek néhány lenyűgöző havas esküvői fotót, amelyek egy igazi tündérmesébe illő hangulatot fognak idézni évekkel később is.