Esküvő a Csillagkertben – Csilla és Misi

 

Csilla és Misi 2015. március 13-án pillantották meg először egymást a Léhűtő nevű szórakozóhelyen. A dátum pont egy pénteki napra esett, számukra azonban ez közel sem jelentett egyet a balszerencsével, hiszen 3 évvel később, 2018-ban Misi 3089 méter magasan tette fel a nagy kérdést Csillának a Zsigmondy csúcson.

Csilla válasza természetesen IGEN volt, ezzel pedig kezdetét vette az esküvő szervezése, amit néha izgalom, de alapvetően jó hangulat jellemzett, a Csillagkert csapata pedig mindenben rendelkezésükre állt a szervezés során.
A helyszínbe már első látásra beleszerettek, ezért nem is volt kérdés, hogy itt mondják ki egymásnak a bűvös igent, méghozzá a helyszín pajtája előtt.

A pár pontosan így képzelte el a szertartást, ami szinte mesébe illő volt, ahogy a természet és a családtagjaik közelségében egymás szemébe nézve örök hűséget fogadtak egymásnak.

Csilla és Misi szerint a Budai-dombság ölelésében található Csillagkert tökéletes azoknak a pároknak, akik esetleg állatbarát helyszínt keresnek, a természet szerelmesei és egy laza, mégis minőségi esküvőt szeretnének.