Daniella és Attila 2018 februárjában találkoztak egy rendezvényen, és még ugyanebben az éven, júniusban megtörtént a leánykérés a Budavári siklónál.

Az esküvőszervezés folyamatát pozitívan élték meg, vártak minden percet, amit a nagy nap szervezésével tölthettek, és a személyes konzultációkat is élvezték Timivel, aki elmondásuk alapján rendkívül segítőkész és kedves volt. A helyszínről is csupa jó benyomásuk született, ahol rugalmas, segítőkész csapat és kitűnő konyha járult hozzá ahhoz, hogy az esküvő zökkenőmentesen teljen, és külön kiemelték a helyszín nyugodt, csendes és zöld környezetét.

A legemlékezetesebb pillanatként azt élték meg, hogy bár aznap a városban tombolt a vihar, az esküvőjüket elkerülte és egy csepp eső sem esett, sőt, a szertartás verőfényes napsütésben, a fák árnyékában, kellemes környezetben zajlott, ahol a madarak csicsergése tökéletes háttérzenéje volt ezeknek a gyönyörű pillanatoknak.

Saját élményeikből kifolyólag a Csillagkertet mindenkinek ajánlják, aki szeretné a szabadtéren, gyönyörű környezetben kimondani a boldogító IGEN-t.