Sok egyszerű lehetőséged van, amikor az őszi esküvői dekorációról van szó, hiszen ilyenkor a legszebb elemeket maga a természet adja, de segítünk neked abban, hogy hogyan teheted még emlékezetesebbé és szebbé a nagy napod dekorációját!

Színpaletta

Jó kiindulópont lehet a színpaletta. Érd el a kinti szépség harmóniáját azzal, hogy behozod azt a belső térbe. Kombináld a szüreti színeket a virágokkal a meleg, hívogató hangulatért. Gondolj a lombokra, a nyári tökre, a sütőtökre, az áfonyára. Ezek a gazdag árnyalatok lehetnek élénkek vagy tompák, egy biztos, a hagyományos, a rusztikus, a bohó és sok más esküvői téma rendkívül jól működik ezekkel a színekkel.

Élénk őszi virágos elrendezések

Használj különböző méretű, textúrájú és színű virágokat. A legjobb eredmény elérése érdekében keresse a legfrissebb virágokat, amelyeket a kezébe tudsz venni, például dáliákat, csónakorchideákat, pampafüvet, kálákat és krizantémokat. Teremts harmóniát azzal, hogy ugyanazokat a virágokat használod az asztaldíszekhez, a folyosódíszhez és a boltívhez is.

Bogyók a dekorációban

A bogyós gyümölcsökkel idén nem lehet hibázni. Fantasztikusan néznek ki, rendkívül jól fényképezhetők, jó az illatuk és egyszerűen csak van bennük valami egyedi, ha a dekorációba csempészi bele az ember. A bogyós gyümölcsöket mindenhol felhasználhatod. Helyezd őket üvegedényekbe, építsd be őket a virágdíszekbe vagy készíts belőlük ültetőkártyákat.

Székdekorációk

Egy egyszerű, fából készült, „Mr” és „Mrs” felirattal ellátott tábla, növényekkel kiegészítve, elegendő ahhoz, hogy kitűnjön a többi ülőhely közül. Ha még valamit szeretnél hozzáadni, a menyasszony és a vőlegény számára koszorúk, a többi vendég számára pedig függő virágtartók vagy csokrok formájában jelenjenek meg az esküvő virágdekorációi.

Asztaldekorációk

Az őszi szezon az ételekről szól. Fontold meg, hogy ezt megjeleníted a dekorációban is. Például helyezz almát, tököt vagy más gyümölcsöt és zöldséget közvetlenül az asztalra díszítésként. Ha leveleket használsz, fűzd őket össze, így fenséges fonatokat hozhatsz létre a többi asztali dekoráció körül, vagy akár vízeséses dizájnt is létrehozhatsz.