A májustól szeptemberig terjedő időszakot gyakran nevezik esküvőszezonnak is. Ezekben a hónapokban az idő általában meleg és napos. A melegebb hónapok zöld füvet, fákat és kevesebb borús, esős napot jelentenek.

A tipikus esküvői hónapok mellett a téli esküvők azonban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Összegyűjtöttünk néhány okot, amelyek miatt érdemes megfontolni az év legvarázslatosabb időszakában tartani a nagy napot.

1. Hó a nagy napon

Ha szerencséd van, havazik a nagy napodon, ami igazi téli csodaországgá varázsolja az egész helyszínt, nem beszélve arról, hogy a fotóitokon is gyönyörűen fog majd mutatni a fehér hótakaró és a szállingózó hópihék.

2. Romantikus esték

Mivel hamar sötétedik, ez azt jelenti, hogy hamarabb is elkezdhetitek az esti bulit, ami azt jelenti, hogy tovább is fog tartani. Öltöztesd fel a helyszínt fényfüzérekkel, lámpásokkal. Ne feledkezz meg a kültérről sem! Csavarj néhány égőt a fák törzseihez, ágaihoz. Garantáltan mesés eredményt fogsz vele elérni, amint a nap utolsó sugarai is lemennek, és érvényesülhetnek dekorációd fényei.

3. Rengeteg szolgáltató

A telet nem tekintik esküvői csúcsidőszaknak, így valószínűleg nagyobb lesz a választási lehetőségetek, ha a szolgáltatókat keresitek. Télen kisebb az esélye annak, hogy kedvenc fotósotok, videósotok nem ér rá a nagy napon, vagy az általatok kedvelt cukrász nem tudja elkészíteni az adott napra álmaitok tortáját.

4. Vendégek

Ritka, hogy az ember télen megy el üdülni, ezért nem kell amiatt aggódnod, hogy valakinek nem lesz jó az általatok kiválasztott dátum. Télen szinte biztos, hogy minden rokonotok és barátotok szabaddá tudja tenni azt a napot, amelyet kiválasztottatok.