Fanni és Rudi 2013 nyarán a Vígszínház melletti kávézóban találkoztak először, ahol egy borozással egybekötött kellemes beszélgetés után tettek egy sétát a Margit-szigeten. Itt csattant el az első csók is.

2 együtt töltött év után, 2015 augusztusában, egy horvátországi nyaralásul utolsó estéjén Rudi kiválasztott egy hangulatos éttermet és a vacsora közben a megfelelő pillanatban előhúzott a táskájából egy kis dobozt, majd feltette a nagy kérdést, amire természetesen „igen” volt a válasz.

Az esküvőszervezés folyamatára úgy emlékeznek vissza, hogy minden zökkenőmentes volt. Fontos volt, hogy időben kezdték el a szervezést. Minél inkább közeledett a nagy nap, annál inkább vált stresszesebbé a helyzet, de ez természetes.

A Csillagkert első megtekintése során egyből magával ragadta őket a környezet és mivel szabadtéri szertartást szerettek volna, nem is volt kérdés számukra a helyszín kiválasztása, és bátran ajánlják lyan pároknak, akik szeretik a természetközeliséget, akik szeretnének egy olyan megbízható és korrekt szolgáltatóval együttműködni, aki minden terhet levesz a vállukról.

A nagy nap legemlékezetesebb pillanata Rudi számára az volt amikor megpillantotta Fannit a menyasszonyi ruhájában, Fanninak pedig a közös táncuk, amiről senki nem tudott, így izgatottan várta a vendégek reakcióit.