Mindenki imádja a kerti partikat, de ha nem tudod, hogyan szervezz magadnak egyet, akkor ne stresszelj tovább. Rengeteg ötletünk van ahhoz, hogy a kerti parti felejthetetlen buli legyen – a dekorációtól kezdve a kerti parti játékokig.

Kerti party dekorációs ötletek

Először is, foglalkozz a dekorációval, mivel ez igényli a legtöbb gondolkodást. Próbálj meg egy témát választani az egységes megjelenés érdekében – akár a természetben található virágokat is felhasználhatod ezzel meghatározva a színösszeállítást.

1.Tedd gyönyörűvé az asztalt

Ha csak egy dolgot teszel, mindenképpen díszítsd fel az asztalt. Keress fel egy helyi szövetboltot, hogy gyönyörű szabadtéri terítőhöz való nyersanyagokat találjon. Piszok olcsó szöveteket találsz különféle, nem szokványos stílusokban, amelyeket könnyen méretre vághatsz. Ezután egyszerűen terítsd az asztalodra, és voilá – asztalterítő rendezve. Ráadásul, mivel akciós volt, sokkal kevésbé lesz traumatikus, ha valamelyik barátod mindenhová kiönti az italát!

Válassz élénk színű tányérokat, és ne felejtsd el, hogy mindenki szereti a furcsa külsejű uzsonnás tálakat. Lássuk be, egy kerti parti sem teljes nélküle! A szabadtéri hangulat érdekében pedig tölts üvegpalackokat frissen szedett virágokkal, amikor pedig besötétedik gyújts néhány gyertyát.

2.Legyen elegendő ülőhely

Győződj meg róla, hogy elegendő ülőhely van elhelyezve. A fűben is kialakíthatsz nyugodt ülőhelyeket, ha díszpárnákat és takarókat raksz le. Ez jó ötlet lehet, ha vannak a társaságban olyanok, akik még nem ismerik egymást, hiszen ezáltal biztos, hogy beszélgetésbe elegyednek majd.

3. Fektess be néhány extrább dekorációra

Szeretnél egy kis extra megjelenést? Az autentikus kerti parti megjelenésének megteremtéséhez elengedhetetlenek a lobogók. Az azonnali hatás érdekében húzd fel a sövényekre, fákra, kerítésekre és gerendákra. Akassz fényes papírlámpásokat és pomponokat a fákra, és dobj fel néhány lufit is, mert miért ne? Mindenki szereti a lufikat! A krétatábla mókás módja a vendégek üdvözlésének, és ideális szentimentális üzenetek írására, ha különleges alkalmat ünnepeltek.

4. Biztosíts fedett helyiséget is

Egy pavilon mindenkit megvéd a záporok esetén. Használd a büféasztal védelmére, vagy alakíts ki belőle hűsítő ülőhelyet párnákkal, huzatokkal, gyertyákkal és egy fejjel lefelé fordított sörösládával, amely italos asztalként szolgál.

5. Hangulatvilágítás létrehozása

A jó világítás varázslatos hangulatot teremthet. A fényfüzérek, lámpások és gyertyák csillogó paradicsommá varázsolják a kertet, és biztosítják, hogy a parti még sokáig tartson, miután a nap lenyugszik.

Kerti party játékok

Íme néhány kedvencünk, ami biztos felejthetetlen hangulatot teremt.

  • Óriás Jenga: Szerezd be a hagyományos Jenga-játék gigantikus változatát. Hidd el, nagy sikere lesz!
  • Csúszdázás: A csúszdázás egy epikus kerti játék, főleg a forróság idején, és rengeteg „lol” pillanatot fog okozni. Ha rögtönzött megoldást keresel, az átlátszó műanyag fólia is megteszi. Fújd be szappanos vízzel és kész is!
  • Limbó: A limbó elengedhetetlen egy kerti partin. Tökéletes ürügy, hogy bekapcsold az ikonikus dalt, és megmutasd, milyen mélyre tudsz menni. Ráadásul egy-két bor után elég vicces látványt nyújt.