Kata és Balázs 10 éve ismerkedtek meg Balázs szalagavatóján, de eltartott egy kis ideig, amíg egymásra találtak, azonban megérte várni, hiszen az egymásra találásból először leánykérés lett 2018-ban egy Neckar völgyi biciklizés során, majd esküvő 2021 júniusában, a Csillagkertben.

Az esküvőszervezés a koronavírus miatt nekik sem volt egyszerű, viszont szerencséjükre minden szolgáltatójuk a segítségükre volt, alkalmazkodtak hozzájuk. Szerintük a Csillagkert minden olyan párnak kiváló választás lehet, akik szeretik a vintage stílust. A helyszín egyik sajátossága, és a pár szerint nagy előnye, hogy lehetőség van helyben megtartani a polgári esküvőt és a vendégeket is el lehet szállásolni, illetve kiemelték még a természetközeliséget is, aminek köszönhetően gyönyörű fotókat lehet készíteni nem messze az esküvő helyszínétől.

A nagy napon a Csillagkert személyzete is azon dolgozott, hogy Katának és Balázsnak egy tökéletes napot biztosítsanak. „Zsófi végig nagyon kedves és segítőkész volt, minden kérdésünkre nagyon gyorsan választ kaptunk, minden probléma gyorsan megoldódott és minden kívánságunkat teljesítették.  A nagy napon jelenlévő személyzet is nagyon figyelmes és kedves volt, nagyon profin dolgoztak össze a többi szolgáltatóval.”

Nekik is, mint a legtöbb szerelmesnek, az volt a legemlékezetesebb pillanat, amikor először pillantották meg egymást a templomban, de az egész napra úgy emlékeznek vissza, hogy annak minden perce csodálatos volt.

Esküvő a Csillagkertben - Kata és Balázs