Kriszta és Balázs 2014 nyarán találkoztak először munkaügyben, azonban csak 2018 januárjában lettek egy pár, majd ugyanebben az évben szeptemberben Balázs feltette a nagy kérdést Törökországban, Kriszta válasza pedig természetesen „igen” volt.

Az esküvőszervezésre úgy emlékeznek vissza, hogy az egy gördülékeny folyamat volt, amit talán annak köszönhetnek, hogy konkrét elképzeléseik voltak és minden szolgáltatóval működött a „kémia”. Az esküvő legemlékezetesebb pillanatai közé sorolták a Star Wars zenéjére való, Darth Vaderrel és rohamosztagosokkal történi bevonulást illetve azt a pillanatot, amikor találkozott a tekintetük a ceremónia kezdetekor.

A Csillagkert szerintük egy tökéletes és páratlan helyszín, hiszen Budapesten vagy, de még is azt érzed, hogy mégsem, mert csend és béke vesz körül. A szállással és az ételekkel is nagyon elégedettek voltak és kiemelték Timi barátságos és segítőkészségét és a Csillagkert kutyabarát hozzáállását. Mindenkinek ajánlják a helyszínt, akik természetközeli helyre vágynak, vagy éjszaki szertartásban gondolkoznak vagy egy olyan helyszínt keresnek, ahova magukkal vihetik kutyusukat is.