Kriszti és Robi 2018.11.22-én találkoztak először, amikor Robi húgának és Kriszti egyik barátnője húgának a szalagavatója volt. Tudták, hogy a barátaik szerint illenek egymáshoz és szeretnék, ha megismerkednének. A bemutatás 2018.12.01-jén volt egy körúti bárban, ami később egy másik bárban folytatódott, ahol Robi és Kriszti egymásra találtak, elkezdtek randizni és 2018.12.31-én megbeszélték, hogy ez legyen kapcsolat, ne csak barátság. 2021.07.01-jén, amikor 2 és fél éve egy párt alkottak, Robi letérdelt az ágy mellé, miközben Kriszti még félálomban volt. Robi kezében természetesen egy gyűrű volt. Feltette a nagy kérdést, Kriszti pedig egy még nagyobb IGEN-nel válaszolt.

Az esküvőszervezés nem könnyű feladat, ők azonban mindent egyedül csináltak, ez a folyamat pedig még jobban összecsiszolta őket. A kisebb nehézségek ellenére nagyon élvezték az esküvőszervezést, ami nagyjából 1 évig tartott és egy tökéletes esküvőt eredményezett. A Csillagkertet Zsófi mutatta meg nekik, akivel elmondásuk alapján nagyon gördülékeny volt a kommunikáció. Tőle Jenny vette át őket, akivel szintén nagyon gördülékenyen ment minden. Nagyban hozzájárult a segítőkészségével, hogy minden tökéletesen sikerüljön! A pár elárulta, hogy a pincérek, bankettvezető, mindenki az ő kéréseiket leste, és bármilyen kérésük volt, segítségükre voltak.  Legemlékezetesebb pillanatként Kriszti az anyakönyvvezető beszédét, az igenek kimondását, a táncot és a róluk szóló videót említette, Robi pedig szintén a szertartást és az utána lévő gratulációkat emelte ki.

Szerintük nagyon emlékezetes a helyszínt körülvevő természet szépsége, minden adott egy tökéletes esküvőhöz, és mindenkinek ajánlják a Csillagkertet, akik nagyobb létszámú esküvőben gondolkodnak, és fontos számukra a természet közelsége és egy minden igényt kielégítő csapattal/szolgáltatóval szeretnének együtt dolgozni egy csodálatos helyszínen.