Egy szilveszteri céges parti szervezése remek módja annak, hogy bajtársiasságot teremts alkalmazottak között, és szórakoztató módon növeld az elkötelezettséget.

Szilveszteri céges party ötletek

A szilveszteri bulira végtelen számú lehetőség van. Maradj hű a vállalati kultúrához, és máris nyert ügyed van!

Ételek

Gondoskodj arról, hogy bőséges legyen a kínálat, és vedd figyelembe az esetleges étrendi korlátozásokat. Ha alkoholt szolgálsz fel, gondoskodjon arról, hogy elegendő étel álljon rendelkezésre, hogy az emberek kiegyensúlyozottnak érezzék magukat.

Helyszínen kívül

Ha a céges partit a helyszínen kívül szeretnéd megrendezni, válassz egy városi helyszínt a szilveszteri ünnepséghez. Az ilyen helyszínek közül sokan biztosítanak étel- és italfogyasztási lehetőséget, és segítséget nyújthatnak a partiszervezésben is.

Éjféli ételbár

Éjszakába nyúló bulizást tervezel? Hozz be néhány szórakoztató késő esti lehetőséget, például egy snack- és italbárt. Ez tartalmazhat kávét, forró csokoládét, valamint édes és sós rágcsálni valókat.

Téma

Tarts tematikus partit! Ha vannak olyan alkalmazottak, akik szeretnek részt venni és a legtöbbet kihozni egy eseményből, akkor ez nagyszerű megoldás lehet. Fontold meg, hogy egy másik évtizedet választ, vagy egy Great Gatsby-témát vagy filmbemutatót. A helyszínt a témához illően díszítheted fel fényekkel, tematikus dekorációkkal, táblákkal, lufikkal stb.