Akár az őszre gondolsz, ha a nagy napod időpontjáról van szó, akár csak arra vagy kíváncsi, miért váltak olyan népszerűvé az őszi esküvők, nyújtunk most egy kis betekintést abba, hogy mik ennek a gyönyörű évszaknak az előnyei az esküvők szempontjából.

Lenyűgöző természet

Mivel a levelek sárgává, narancssárágává, vörösré válnak és a földre hullanak, az ősz minden kétséget kizáróan a legszebb időszak a szabadtéri esküvői szertartás megtartására, illetve az ősz gyönyörű és élénk színei a legszebb hátteret biztosítják a fotózáshoz is.

Ideális hőmérséklet

Az ősz az időjárás szempontjából a tökéletes aranyközépút – már nem meleg és párás, mint nyáron, de még nem száraz és hideg, mint télen. Emellett kevésbé esős, ami ideális egy szabadtéri szertartás megrendezéséhez, ráadásul szabadtéri őszi esküvő megmenti a vendégeket és a párt is az izzadástól.

Virágok kifogyhatatlan tárháza

Az őszi virágok között vannak gazdag vörös, mély burgundi, arany, szilva, narancs és különböző árnyalatú szépségek. Fontolja meg természetes textúrák, például fa és kéreg beépítését is a csokrodba vagy a dekorációba.