Szinte hihetetlen, hogy a nyár gyakorlatilag már a sarkon van! Mi vár ránk 2022 nyári esküvői trendek terén? Nos, nem meglepő, hogy a világjárvány több szempontból is hatással van az esküvőkre világszerte. Ennek eredményeképpen az elmúlt két évben az esküvők eltolódtak és átalakultak, sokakat elhalasztottak.

Szerencsére 2022 több ígéretet tartogat, különösen az év későbbi szakaszában, amikor az időjárás melegebb lesz, és sok pár végre összeköti az életét. Ez jó hír, mert ki tudna ellenállni egy nyári esküvőnek? Ha kíváncsi vagy, mi vár rád az esküvői ipar legújabb stílusai és témái terén, íme, mire kell figyelned!

Hétköznapi luxus

A világjárvány arra kényszerített minket, hogy egy kicsit lazábbak legyünk, de még mindig akarjuk a luxust, amiről ez a hangulat szól. Amikor a nyári esküvőd általános témájáról döntesz, kevésbé hangsúlyozod a hagyományokat, a tökéletességet és a bőséget. Ehelyett a nyári esküvők a laza hangulat felfedezéséről szólnak, amely még mindig egy kicsit csillogó és kifinomult a megfelelő helyeken. Gondolj szabadtéri esküvőkre epikus táncos partikkal, koktélpartikra naplementében, food truck partikra fél-formális öltözékkel. Nem számít, hol tartod a nyári esküvődet, gondolj a laza luxusra, és máris a trendnek megfelelően fogsz viselkedni.

Virágok

Ha virágról van szó, gondoljon zöldre, zöldre és még több zöldre. Akár a lépcsőházak fölé drapírozva, akár az asztalok fölé függesztve, akár a folyosón, a zöld növényzet nem megy sehová – mindenhol ott van. Gondolj a nagy levelekre és mindenféle buja virágra. Ha már a virágoknál tartunk, a nyár a tökéletes időszak arra, hogy a vadvirágokat használjunk egy laza de egyben elegáns dekorációhoz. Ne feledd: a nyár a könnyed luxusról és a „semmi felhajtás, semmi nyűg” elv eleganciájáról szól.

Pasztell színek

Nem meglepő, hogy a tipikus nyári színek többnyire világosak és élénkek. Ilyenkor a napraforgó sárgák, az élénk kékek és a mentazöldek vannak előtérben. A pasztellszínek használata évek óta nagy divat. Gondolj csak a lilára, a zsályazöldre, a poros kékre és a tengerzöldre. Ezek az álomszép színek egy szabadtéri esküvőre emlékeztetnek a naplementében.

Szórakozás

Két év elszeparálódás után 2022-ben itt az ideje, hogy összekapcsolódjunk azokkal, akiket a legjobban szeretünk. Fontold meg, hogy olyan dolgokra költesz az esküvődön, amelyek segítségével csodálatos közös emlékeket alkothattok barátaiddal, családoddal. A fotófülkétől kezdve a karneváli meneteken át a gyepjátékokig, a médiumoktól az előadókig, itt csak a képzeleted szabhat határt. Bízz bennünk – megéri.

Minimális dekoráció

A minimalista dekoráció a kulcs az idei évben, különösen a nyár felé haladva. A melegebb időben a kevesebb több, és ezt a trendek is tükrözik. Ne essünk túlzásba a dekorációval! Ehelyett válassz inkább egy olyan helyszínt, amelynek lenyűgöző a háttere vagy a kilátása van. Valószínűleg szabadtéri esküvőt tartasz, és ez az a hely, ahol a nagy napod hangulatát feldobhatod. Gondolj a pazar kilátásra és a gyönyörű anyatermészetre, amikor a látványvilággal foglalkozol. A dekoráció? Hagyd a lehető legminimálisabb és hidd el, csodálatosabb lesz, mint gondolnád!