Niki és Gergő a Budapesti Műszaki Egyetemen végezték tanulmányaikat, itt ismerkedtek meg egymással egy közös baráti társaságnak köszönhetően. Egymásra találtak, majd 2018 szeptemberében Gergő feltette a Nikinek a nagy kérdést, nem is akárhol, hiszen a pár ekkor Egyiptomban nyaralt, Gergő pedig a tengerpartot választotta a leánykérés helyszínéül.

A leánykérés után egyből belevágtak az esküvő szervezésébe, mert már a következő év nyarán meg is szerették volna tartani az esküvőjüket. Gergő családja Debrecenben, Niki családja pedig Zalában él, így esett a választás Budapestre, mint aranyközépút. Mivel a baráti társaságban is ők voltak az első házaspár, nem volt tapasztalatuk a szervezésben, ezért az kicsit nehezen indult, de ahogy telt az idő egyre kerekebb lett az egész, a végeredményre pedig nagyon büszkék voltak.

A pár olyan helyszínt szeretett volna, ami nem a belvárosban van, de onnan könnyedél elérhető, szálláshellyel rendelkezik és természetközeli, ugyanis szabadtéri szertartást szerettek volna. Ezek az elvárások a Csillagkert esetében mind teljesültek, már a helyszínbejárás alatt eldöntötték, hogy itt kötik össze életüket, melyhez Timi segítőkészsége és rugalmassága is hozzájárult. Szerintük a Csillagkert a tökéletes választás mindenki számára, aki nem csak a megfelelő rendezvénytermet és gasztronómiát keresi, hanem az is fontos, hogy mindez a természetben legyen, gyönyörű panorámával.

A legemlékezetesebb pillanatok között a bevonulást említik, amiben közreműködött a menyasszony apukáján kívül 3 koszorúslány és a kutyusuk, Berci is, illetve boldogan emlékeznek még vissza arra is, hogy bár nyár közepe volt, egésznap lógott az eső lába, így kérdéses volt, hogy meg tudják-e tartani kint a szertartást. Azonban az utolsó pillanatban kitisztult az ég és Nikiék pontosan úgy fogadhattak örök hűséget egymásnak, ahogy tervezték.