Esküvő a Csillagkertben – Noémi és William

” William és én 2017 januárjában találkoztunk angliában, barátainknak, s a “nem véletleneknek” köszönhetően. William amerikából érkezett angliába, munkája szerződtette ide. Engem a világot látás, a kalandvágy hajtott, így kiköltöztem, munkát vállaltam  angliában.

Cody, férjem barátja és munkatársa szeretett volna minket össze ismertetni, akit én felesége, Radka által ismertem. Mikor Codyt megismertem, meggyőződésévé vált, hogy Williammel nekünk találkoznunk kell, így ő és felesége egy randevút szerveztek a számunkra, amelyről William tudott, engem azonban meglepetésként ért ez az alkalom, s hamar kiderült, életem legszebb meglepetése volt ez.

Az eljegyzésre 2019. Februárjában került sor, Anglia déli partján a gyönyörű Durdle Door mellett, a tengerparton.

Az esküvőszervezésben családunk rengeteget segédkezett, ami igazán megkönnyítette az intézendőket és teendőket, amik itthon zajlottak, míg mi külföldön tartózkodtunk. Természetesen így is volt, amit nehezen tudtunk kivitelezni messziről, de összességében nagyon szép és meghitt volt együtt készülni, főként esténként az asztali dekorációkat készíteni  a családdal, így az esküvő igazán személyessé vált.

A Csillagkert teljesen megfelelt annak a hangulatnak, amit az esküvőnk napjára kerestünk. Szerettük volna, hogy egy kedves, otthon melegét árasztó, barátságos és különleges helyszínen ünnepeljünk. A készséges, segítőkész és kiváló csapattal, vendéglátóinkkal, s magával a mesésen szép helyszínnel együtt a Csillagkert elképzeléseinket teljes mértékben felülmúlta.

Az esküvőnkön kisebb létszámban voltunk, amely egy igazán különleges családias, valós, szívet melengető és kedves érzést teremtett meg, ami önmagában felejthetetlenné varázsolta ünneplésünket. Nehéz kiragadni a legszebb pillanatot, hiszen nagyon értékes közösségi élményként emlékszünk vissza erre a napra. Ha azonban mégis ki kellene emelnem valamit, (azontúl, hogy mekkora boldogság a másik házastársává, egy családdá válni) az az volna, hogy amerikából érkezett rokonaink s az itthoniak, együtt ettek, mulattak, táncoltak – így a két család végre megismerhette egymást, s egy egésszé vált.

Mindenkinek szívből ajánljuk a Csillagkertet, legyen szó, kis vagy nagy lakodalomról, hazai vagy külföldi vendégekről, valamint, aki egy igazán személyes esküvőre vágyik, egy csodaszép, mesebeli tájon.