• Hogyan és mikor találkoztatok először?

 

2015-ben a munkahelyünkön mutattak be egymásnak minket, de az első randira csak évekkel később, 2018-ban került sor.

 

  • Mikor és hol volt az eljegyzés?

 

2019-ben Portugália ékszerdobozkájában, Porto-ban. A homokos és csíntalanul szeles óceánparton született meg az a bizonyos Igen. 

 

  • Milyen volt az esküvőszervezés folyamata, hogyan éltétek meg?

 

Ha egy szóval kellene leírnunk: kalandos. Az elképzeléseink ugyan stabilok voltak az első perctől kezdve: naturális, laza, természetközeli, szűk családi, baráti, meghitt hangulatú esküvőt szerettünk volna. A járványhelyzet picit nehezített az odavezető úton, de utólag nézve, csak segített eldönteni az egyébként is fel-felmerülő dilemmánkat, és „tipikus” lagzi helyett mi egy hangulatos, kerti party szerű estét álmodtunk meg magunknak. Minden varázslatos volt!

 

  • Milyen benyomásaitok vannak a Csillagkertről?

 

Imádjuk a vintage, újragondolt dolgokat. Már a google-ben való helyszínkeresésnél is megragadt a szemünk a Pajta termen és a Csillagkert volt az első helyszín, amit meglátogattunk. A találkozó után kifelé a férjem csak annyit mondott: „mondd le az összes többit, ez lesz az!”. A Pajta teremnek pont olyan hangulata volt, ami hozzánk nagyon közel ál. Letisztult, vintage, naturális, de nagyon barátságos – olyam terem, ahol az ember nem feszeng egy percet sem. Tetőzte természetesen a kontaktunk kedvessége (Zsófi), aki az első pillanattól kezdve nagyon segítőkész volt és közvetlen.

 

  • Mi volt a legemlékezetesebb pillanat számotokra az esküvőn?

 

Mondhatnánk bármit, de az igazság az, hogy olyan leírhatatlan, eufóriafelhő lengi be azt a napot a személyes érzelmek terén, ami leírhatatlan, így nem lehetne egy-egy pillanatot kiemelni.

 

A Csillagkert személyzete azonban többször is meglepett minket a gondoskodásukkal aznap, amit képtelenség lett volna nem megjegyezni, pl. fotózás közben figyelmességből hoztak számunkra innivalót, továbbá az egész este folyamán figyeltek minket és hoztak a legfinomabb fogásokból, mondván, hogy látták még mindig nem ettünk. Elképesztően udvariasok és készségesek voltak, a barátaink és a családtagjaink másnap nem győzték dicsérni őket.

Az elhelyezkedése miatt pedig már pár lépésre fantasztikus fotóhelyszínre csöppentünk.

Az általuk ajánlott dekoros lányokkal is az első pillanattól kezdve egy hullámhosszon voltunk.

Érezhető, hogy mindenki azért dolgozott, hogy nekünk egy örök élmény maradjon ez a nap!

 

  • Kinek ajánlanátok a Csillagkertet esküvőhelyszínként?

 

           Mindenkinek! ?