Ben és Veronika 2016 tavaszán ismerkedett meg egymással. Veronika ekkor Dubajban élt, Ben pedig Ázsiában backpackingelt. Először Instagramon kezdtek el beszélgetni egymással, majd amikor Ben pár napot Dubajban töltött átutazóban, személyesen is találkoztak, nem sokkal később pedig már egy pár alkottak.

2 évvel később Ben Bangkokban kérte meg Veronika kezét és rövidesen el is kezdték a nagy nap megszervezését.
Azért esett a Csillagkertre a választásuk, mert mindenképpen természetközeli helyszínt és szabadtéri ceremóniát szerettek volna, de mivel a vendégek közül nagyon sokan külföldről érkeztek repülővel, így Budapest közelsége is nagyon fontos szempont volt számukra. A lehetőségek közül a Csillagkert passzolt a legjobban a pár stílusához, mindketten azonnal beleszerettek a helyszínbe.

A legnagyobb kihívást az jelentette, hogy külföldről kellett megrendezniük az esküvőt. De a Csillagkert csapata nagyon segítőkész volt, biztosították a kellő rugalmasságot, hogy a rövid hazalátogatások időpontjaiban minél több dolgot meg tudjanak szervezni, illetve a szolgáltatók terén is remek ajánlásaik voltak.

A legemlékezetesebb pillanat maga a szertartás volt – a ceremónia helyszíne, a dekoráció, a zene kombinációjával egy igazi kis mesevilágban érezhette magát az ember.

Ben és Veronika a Csillagkertet azoknak a pároknak ajánlaná, akik modern, fiatalos, természetközeli helyszínt keresnek, távol a zajtól, mégis kellően közel a belvároshoz.