Esküvő - csak természetesen

A kék ég és a zöld dombok keretezik a romantikus, barátságos hangulatú esküvődet, ahol minden lehetséges, csak álmodni kell…

Panoráma terem

100 – 200 fős nagytermünkben elegáns és mégis emberközeli eseményeknek adunk otthont. Ültesd vendégeid körasztalokhoz, a két összenyitható terem segít modulárisan alkalmazkodni a létszámhoz. Így mindig éppen akkora a tér, amekkorában jól érzik magukat vendégeid.

A gálaétkezés mellett lehetőség van büféasztalos vagy vegyes felszolgálásra is. A bárpult és a táncparkett kellő közelsége garantálja, hogy vendégeid mindig együtt ünnepelnek, mégis kényelmesen elférnek.

A terem megjelenése önmagában is ünnepi, ezt egészítheted ki akár virágdekorációval és asztali dekorációval is.

Pajta

Az egykori legendás lovarda épülete új életre kel – nagylétszámú események otthonaként. A rusztikus épület a vintage jegyeit megőrizve különleges eleganciát kapott. A körasztalos ültetési mód alkalmazásával akár többszáz fős rendezvénynek is méltó helyszíne.

Ebben a rusztikus-elegáns környezetben a vacsorát felszolgálva vagy büféasztalról fogyaszthatják el a vendégek, miközben a terület nagysága helyet biztosít a zenekar, a kellő méretű táncparkett és a bárpult számára is.

A terem megjelenése nem igényel jelentős dekorációt, de kiválóan kiegészíthető virág- és asztali dekorációval.

Esketés a Csillagkertben

Legyen az eskütök is olyan, mint a legszebb filmekben. Kedves, hangulatos, könnyed. Ha az esküvőn az újdonságokat keresitek, akkor az esküvő legfontosabb pillanatát, az egymásnak kimondott esküt is tegyétek olyanná, amilyenek vagytok.

Hiszen nem egy pap, egy hivatal vagy egy darab papír a házasságotok alapja, hanem az az egyetlen ígéret, amit kimondtok egymásnak, és amit egy életen át be is tartotok. Tegyük ezt sallangoktól mentessé, széppé és emlékezetessé.

Sokfélék vagyunk és még több féle elképzelésünk van az esküvőkről, amelyek érzelmi csúcsa az eskü kimondása. Ezért sem mindegy, hogy hol és hogyan történik. Válasszátok a szertartás rétünket vagy a pajtát.

Az esketéshez és az esküvő levezetéséhez ajánljuk a Ceremóniamester Szövetséget. A keresztény szertartáshoz pedig az Ökumenikus Egyház lelkészét.

Rólunk mondták

Dóri és Balázs

„Nagyon szépen köszönjük mindannyiótoknak a fáradozást, és mindent, amit értünk tettetek az elmúlt hetekben.

Mondanánk, hogy micsoda szerencsés véletlen, hogy ilyen jó csapat segítette a tegnapot ennyire tökéletessé tenni, de nincs ebben sok véletlen: úgy éreztük, hogy mindazt, ami számunkra fontos, Ti is fontosnak tartjátok, és emiatt nagyon egyszerű és természetes volt minden teendő, feladat és elintéznivaló, mintha csak a barátaink szervezték volna az esküvőnket.

Sok szép élményt és minden jót kívánunk Nektek a továbbiakban is, és természetesen nagy örömmel ajánljuk a szakértelmeteket másoknak, ha lehetőségünk lesz rá.”

Zsófi és Szabolcs

„Ötcsillagos élmény, fantasztikus emberek és csodálatos panoráma. Hálásan köszönjük a szédítő esküvői élményt”

Gálék 🙂

„Rettegtünk a sok vendégtől, a sok feladattól, a sok kérdéstől… de az első perctől, ahogy megérkeztünk mintha elfújták volna. Köszönjük a nyugalmat és a különleges odafigyelést.”

Móni és Tomi

„Most az esküvőnk másnapján, még mindig eufóriában:) szeretnénk Nektek megköszönni a csodás szervezést és megvalósítást!
Köszönjük a kedvességed, jó érzés volt hogy számíthattunk rád és jó volt látni, hogy mindig mosolyogsz! Nagyon jól éreztük magunkat, minden olyan volt ahogy elképzeltük. Csodás környezet, finom ételek, melyeket mindenki dícsért, kedves felszolgálók és minden flottul ment, a hely gyönyőrű, a szobák nagyon szépek, tiszták és hangulatosak, a terem csodaszép lett! Végül örülök, hogy minden úgy alakult ahogy;) A reggelinél a hölgy szintén nagyon szivélyes volt és pazar volt minden! Egyértelmű, hogy a “Gála” profi! Mi biztos, hogy jó szívvel ajánlani fogunk titeket.

Steve&Angie

„Külföldről esküvőt szervezni rémálom. Veletek azonban sikerült éppen úgy, ahogy megálmodtuk. Az amerikai barátok vissza akarnak jönni hozzátok bulizni.”

Eszter és Bálint

„Köszönünk szépen mindent, nagyon nagyon szuper volt és maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. Látszik, hogy profi szervezés volt. Nagyon jól érezte magát mindenki a kis zuhé ellenére is 🙂 – Sok sok üdvözletet küldünk Teneriféről!”

Ajánlatkérés esküvőre

Vezetéknév Keresztnév és Vezetéknév Keresztnév