Téli esküvő a Csillagkertben

A tél hófehérbe öltözteti a tájat, a frissen esett szűz hó szemérmesen fedi el a titkokat. A köd fátylába bújik a reggel, és a méz édes fényei festik meg az estét. Esküvői ruhába borulva várja a pajta, hogy a menyasszony belépjen vőlegénye mellé a természet végtelen oltárához, és az egymásnak kimondott életre szóló ígéret leheleté a szikrázó napsütés fogadja be.

A téli esküvő a  hangulata az oltárhoz vezető úton a lábunk alatt roppanó hó, a gyémántként csillogó jégcsapról visszaverődő szivárvány és a kristálytiszta levegő frissítő lélekzetétől válik mesébe illővé. A hideget a napsütés és a szeretet ölelése melegíti fel, miközben az arcokat egészséges pirospozsgásra festi.

Teremts hütte hangulatot szabadtéri karácsonyi összejöveteleden!

 

A karácsonyi összejövetelek, rendezvények megszervezése a jelenlegi helyzetben nem könnyű feladat. Hiába szeretnénk találkozni kollégáinkkal az adventi időszak alatt, ez a korlátozások miatt zárt térben nem mindig lehetséges. Ezért a Csillagkertnél mi olyan megoldást kínálunk, ahol a szabad levegőn, de a hőgombák melegében, forralt bort kortyolgatva, ünnepi hangulatban tudjátok tölteni az év utolsó, közös céges rendezvényét.