Szeretjük nézegetni a nálunk készült képeket és videókat így ha Neked/Nektek is van osszátok meg velünk a hello@csillagkertbudapest.hu e-mail címen.

„Egyszerűen nem tudunk betelni ezzel a videóval! Dóri és Peti esküvője még tavaly volt a Pajtában, de olyan felejthetetlen pillanatokat okoztak nekünk és vendégeiknek, hogy olyan, mintha csak tegnap lett volna.”

„Sokszor nem is tudjuk szavakba önteni, hogy milyen fantasztikus esküvőknek adunk otthont. Ilyen volt Barbi és Peti Nagy Napja is júliusban. Szerelem, boldogság, önfeledt bulizás és lehetne még tovább ragozni, de ehelyett nézzétek meg a videót. Köszönjük, hogy részesei lehettünk és hozzá járulhattunk életetek egyik legboldogabb eseményéhez”❤️

„Szerencsésnek tartjuk magunkat, hiszen a Csillagkertben nem csak nyáron, de az év minden évszakában van lehetőség esküvőt tartani. Niki és Szabi a szerelmük megerősítésére egy csodálatos februári napot választottak. A videó minden egyes másodpercében látható, hogy mennyire szeretik egymást, családjukat és a családjuk is mennyire szereti Őket. Nem véletlenül hangoztatjuk, hogy az „Ünnep az, amit azzá teszel”. Nem számít az időjárás, nem számít, hogy hétköznap vagy hétvége. Csak az számít, hogy Ti boldogok legyetek! smile Szűnjön meg körülöttetek az idő és a tér és éljétek át a legboldogabb pillanatokat a Csillagkertben úgy, ahogy ezt Niki és Szabi is tette.”

„Real Wedding! Moa és Patrik Nagy Napja egy csodálatos őszi napon került megszervezésre. Öröm látni az arcukon és szeretteik arcán, hogy mennyire önfeledten szórakoznak és élvezik eme jeles esemény minden percét. Megéri az akár 1-1,5 éves szervezés, telefonbeszélgetések, számos e-mail váltás és helyszíni egyeztetés a tökéletes eredmény érdekében.”

„Bár időjárást illetően már eléggé hűvös napokat tudhatunk magunk mögött, emiatt is keressük elő azon videóinkat, melyek még az igazán szép, napsütéses időben készültek. A Csillagkertben nem csak esküvőket, céges rendezvényeket lehet tartani, hanem styled shoot fotózásokat is. Bárány-Szilfai Alida esküvőszervező megálmodott egy koncepciót, üzenetet, melyhez összegyűjtötte a megfelelő szolgáltatókat és a végeredmény egy csoda. Ezen fotózás kulisszatitkaiba nézhettek be a videó által. Köszönjük Alida Wedding a bizalmat.”