Céges rendezvényhelyszín

Engedd szabadjára a fantáziádat, és gondolkodj 2 hektáros zöld területben! Céges rendezvény helyszín Budapest határánál, a Budai dombság természetes, gyönyörű környezetében

Családi napok

A család minden korosztálya jól érzi magát a biztonságos és kedves zöld rendezvényhelyszín környezetben

Céges rendezvényhelyszín

Hívd meg partnereid, és nyűgözd le őket a különleges atmoszférájú helyszínnel. Itt mindenki jól érzi magát.

Csapatépítő tréningek

A szabadság és a zöld környezet mindenkiből a legjobbat hozza ki. Csapatépítő tréning ötleteink pedig készen állnak.

Tágas rendezvényterek- moduláris lehetőségek

ültetve a pajta épületben

80+120 ültetve összesen

Rendezvényes ajánlatkérés

Egy rendezvény akkor tud csak valódi, felejthetetlen élményeket nyújtani, ha személyesen a megrendelő elvárásainak, kéréseinek, igényeinek, sőt álmainak megfelelően keltjük azt életre. Ezt jelenti az élményszabóság. Ez a törekvésünk minden rendezvényünkben visszatükröződik.

Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött kijelenthetjük: nincs olyan, hogy rutin-rendezvény. Függetlenül a rendezvény típusától, méretétől, minden új rendezvényünket ugyanazzal az odafigyeléssel és törődéssel valósítunk meg. Az első lépés minden esetben egy személyes beszélgetés a megrendelővel. Azután még egy. És még egy. Egészen addig, amíg tökéletesen megértettük, mit szeretne ügyfelünk látni, hallani, ízlelni, érezni.

A Gála egyik legkiemelkedőbb egyedi értéke, hogy saját gasztronómiai kultúrával és sokszínű, a legkülönbözőbb igényeket kielégíteni képes konyhával rendelkezünk. Álmodd meg, mi pedig elkészítjük!